Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

Phnom Phen!

Av Marcus & Samuel - 19 oktober 2010 10:04

TJIPP!


Nu befinner vi oss alltså i Phnom Phen och har idag rest i 2 veckor!!



Kambodja är riktigt nice faktiskt! trevliga människor, god mat och billig öl vad kan man mer begära? En bärs går väll loss på en 4 kr på en bar vid stranden:)

Umgicks en hel del med våra brittisk/tyska vänner när vi var nere i Shianoukville, åkte därifrån tidigare igår! ena tjejen stannade kvar och en ska vara här på vårt guesthouse, får se o vi springer på henne sen!

Tanken var faktiskt att vi skulle ha åkt hit redan igår, men råkade vara så att vi hittade en whiskeyflaska för 9 kr i en affär och sen blev det fest natten lång och ingen morgonbuss:) så det var bara till att köpa nya biljetter!

Men shianoukville var trevligt men dock hade vi ganska dåligt väder dom första dagarna så blev bara bad den sista dagen,men det var dock gryymt skönt!

Igår käkade vi den godaste tonfisken man kan tänka sig hos en kille som ägde en liten "restaurang" vid gatan, grymt trevlig kille som även skjutsade oss till en bankomat och fixade bussbiljetterna till oss med , Tom-Tom var hans namn förresten!



Angkor wat var extremt häftigt för den delen! blev 3 intensiva dagar där, med massor av tempel och även en trip ut i djungeln för att se ett vattenfall fullt med ingraveringar i berget därifrån det rann! kostade en hel del men absolut värt varrenda krona!


Imorgon tänkte vi bege oss på en heldagstur med tortyrmuseum, massgravar och ryska marknader!! blir nog en häftig men tragisk upplevelse att se och få berättat om hur allt gick till när pol pot härskade i Kambodja!


Det var väll ungefär allt som finns att berätta om just nu antar vi, men det kommer komma flera historier framöver det kan vi verkligen lova!


Så hare så bra där hemma i snön och njut av livet för det gör vi;)


 
 
Ingen bild

Jeppe

19 oktober 2010 12:07

Kan du dricka kambodjansk whiskey så kan du nog dricka vilken Wirre som helst här hemma;) skönt att ni mår bra gubbar!

 
Ylva

Ylva

23 oktober 2010 20:39

Jag antar att nu nu har varit på Toul Sleng som jag natar gav en del intryck....
Här i Sverige, åtminstone på Västkusten har vi haft snö redan, men nu har det smält bort. Njut av värmen, livet, kulturen, maten, drycken, upplevelserna och ha det skoj, var lite rädda om er lever...nå'n vit dag då och då är bra ;-)

http://andrews.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marcus & Samuel - 3 april 2011 02:36

  Antligen!   For alla er miljontals lasare dar ute. VI AR TILLBAKA!   Da vi har suttit fast i en grotta i snart tre manader sa har bloggen uteblivit som ni kanske kan forsta. Det har varit hart och kampigt, men vi har overlevt. Vi har antl...

Av Marcus & Samuel - 5 januari 2011 03:00

HEJJ!!   Var ett tag sen vi skrev vi vet, men det händer ju så mycket hela tiden och vi är ju inte kända som dom mest produktiva grabbarna i världen heller när det gäller att göra "måste" saker:)   Så var var vi sist när vi skrev? tror det va...

Av Marcus & Samuel - 30 oktober 2010 09:04

Tjo hipp! Nu har vi tagit våran packning och begett oss till Vietnam. Träffade en skön svensk snubbe (Victor) på bussresan till Saigon (Ho Shi Minh) som vi delade hotellrum med. När vi väl hade hängt av oss väskorna så gjorde vi det som svenskar gör ...

Av Marcus & Samuel - 19 oktober 2010 12:49

http://www.flickr.com/photos/53319748@N03/ Där har ni länken till våran flickr fotosida! En del bilder från angkor wat, blev dock lite fel när vi skulle ladda upp dom så blev många liknande bilder och en del skräp men håll till godo;) ...

Av Marcus & Samuel - 11 oktober 2010 15:05

Tjipp!   Sa nu ar vi alltsa nere och varan forsta vecka ar strax till anda!   Vi kan saga sa mycket som att vi har det riktigt javla bra och njuter av livet for fulla muggar! befinner oss just nu i Kambodja och besoker Angkor wat templet unde...

Presentation


Samme Mackan

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards